Onze Social Media

Sinds 1989 richten wij ons met passie en kunde op een breed scala aan facetten in de bouw. Ieder project heeft zijn eigen unieke karakter. Daarom verzorgen wij voor ieder project het beste ontwerp, passend bij de locatie. Ons bedrijf staat onder leiding van Remo De Biase. De collectieve ervaring komt samen in een multidisciplinair bedrijf in woningbouw, gebiedsontwikkeling, restauratie, landschapsarchitectuur en interieur design.

DBA Image

Vastgoed ontwikkeling is veel meer dan het ontwerp alleen. Wij verzorgen projecten in eigen beheer, in opdracht van particulieren, gemeenten en woningbouwverenigingen. Er zitten grote voordelen aan de unieke combinatie van ontwerp en ontwikkeling onder één dak. Het gehele proces kan hierdoor geoptimaliseerd worden op het gebied van conceptualisering, haalbaarheid, ontwerp, constructie, materialisatie, detail en uitvoering.

Optimalisatie van concept tot aan de sleutel. Door de intensieve samenwerking van architecten, bouwkundigen en ontwikkelaars binnen het eigen bedrijf en onderaannemers van buitenaf kan hoge kwaliteit binnen het budget gerealiseerd worden. Hierbij staat het architectonisch ontwerp te alle tijde centraal.

DBA Image

Meerdere fasen in de bouw worden verzorgd.

Wij vervullen de volgende werkzaamheden:

 • Haalbaarheidsstudies voor vastgoedontwikkeling
 • Projectontwikkeling SandForte Real Estate
 • Ontwerp exterieur
 • Ontwerp Interieur
 • Landschap ontwerp
 • Integrale toets bouwbesluit
 • Coördinatie adviseurs
 • Prijs en contractvorming
 • Realisatie bouw tot en met de sleutel
 • Gebruik, exploitatie en nazorg

 • Onze doelstellingen zijn:

 • Consument gericht ontwikkelen, Kwaliteit
 • Bouwen binnen het budget
 • Duurzaam en energie besparend
 • DBA Image

  Van origine zijn wij een Italiaans bureau. Dit uit zich in Mediterrane invloeden en warme kleurstellingen in het architectonisch ontwerp.

  Duurzaam bouwen is voor ons veel meer dan alleen energie neutrale bouw. Ieder ontwerp is maatwerk en voor iedere locatie wordt gezocht naar een passend gebouw type. Wij ontwikkelen vastgoed dat mee gaat met de tijd. Hierdoor wordt gezorgd voor waarde creatie, nu en in de toekomst. Oftewel, flexibele gebouwen met het comfort van de eindgebruiker voorop.

  Duurzaam bouwen is voor ons ook betrokkenheid. Bij ieder project werken wij nauw samen met de gemeente en de omwonenden zodat we een toegevoegde waarde kunnen geven aan een omgeving.

  Natuurlijk is duurzaamheid voor ons ook het toepassen van duurzame materialen, gas-loos bouwen, vernieuwende technieken en het waarborgen van het milieu. Wij kijken verder dan de minimale duurzaamheidseisen van dit moment. Met de nieuwste technieken ontwikkelen wij gebouwen die nu en in de toekomst een optimaal gebruiksgemak leveren.

  DBA Image

  In 1988 studeert Remo De Biase af aan de faculteit Architectuur aan de Universiteit ‘La Sapienza’ in Rome met het afstudeerproject ‘Ontwerp en Stedenbouw’ bij Prof. Gianluigi Nigro. Tijdens het afstuderen treft, in 1986, een aardbeving de geboortegrond van Remo De Biase. Hierdoor is er een grote behoefte aan bouwkundigen en ontwerpers in de regio Lucania (Zuid- Italië). De in de studentenjaren opgebouwde passie voor de architectuur wordt direct tot uiting gebracht wanneer Remo De Biase in 1989 een architectenbureau opricht onder de naam “Studio di Architettura’.

  In 1999 volgt de overstap van Italië naar Nederland. Het bedrijf bevindt zich dan in Zandvoort waar de Italiaanse invloeden al snel in de omgeving verschijnen in de vorm van Mediterrane details, warme kleurstellingen en duurzame materialen. In datzelfde jaar start het bureau met een eigen afdeling projectontwikkeling, waardoor het volledige bouwproces intern kan worden volbracht.