Onze Social Media

Elisabeth Hoeve in Nieuw Vennep

DBA Image

WONEN OP EEN BOERENERF

Het plan wat geschetst is voor Elisabeth Hoeve is een ontwerp met een aantal woonvormen rondom een boerenerf. Een erf zoals deze de Haarlemmermeerpolders karakteriseerden. Van oudsher waren de boerenerven vaak ingericht als woongemeenschap met aan de voorzijde van de hoeve de siertuin met iets terug liggend de grote boerderij en daaromheen meerdere bijgebouwen, stallen en schuren en overige kleinere woningen die bij het boerencomplex behoorden.

Meer info? Klik hier.

Verkoop Fase 2 start binnenkort!

DBA Image

ZES VILLA’S EN EEN 'TWEE-ONDER-EEN-KAP'

De woningen zijn drie bouwlagen hoog, inclusief de sfeerbepalende mansardedaken, typerend voor de landelijke villa. Door de grote hoeveelheid ramen en de royale afmetingen worden lichte en ruime woningen gecreëerd.

Meer info? Klik hier.

Of kijk voor meer informatie op de website van Mooijekind Vleut Makelaars hier .

Ontwikkeling hotel

DBA Image

HOTEL DOPPENBERG IN ZANDVOORT

Jaarlijks komen talloze vakantiegangers genieten van het heerlijke strand, het circuit, de duinen en het gezellige centrum van Zandvoort. Het is dus niet voor niets dat dat Zandvoort vele leuke hotels en pensions huisvest. Zo zit er aan de Hogeweg in Zandvoort al jaren een fenomeen, hotel Doppenberg genaamd. Door het goede imago van het hotel wordt het goed bezocht en daarom was het tijd voor vernieuwing en uitbreiding. Wij zijn trots dat wij het nieuwe ontwerp mochten verzorgen.

Meer info? Klik hier.