Onze Social Media

De Elisabeth Hoeve

Verkoop gestart!

17 WONINGEN. 1 VRIJSTAANDE, 10 EENGEZINSWONINGEN EN 6 APPARTEMENTEN

Wonen in een landelijke omgeving, rust, ruimte en toch dichtbij de reuring van de stad. Hoeveel mensen dromen hier niet van? Het project De Elisabeth Hoeve biedt hier de mogelijkheid toe.

De Elisabeth Hoeve biedt ruimte voor 17 energieneutrale koopwoningen!

Elke woning is voorzien van eigen zonnepanelen, warmtepomp, moestuin en twee eigen parkeerplaatsen.

De samenhang tussen de woonvormen kenmerkt zich door detaillering en sfeer. De woningen zijn gericht naar het binnenerf. Een erf met meerdere functies. De woningen die grenzen aan dit erf, hebben aan deze zijde de voordeuren. Je maakt hier met gemak ‘een praatje op de stoep’ voor het huis.

Kenmerkend is de landelijke uitstraling door het groen langs de weg, de struiken en bomen in de tuinen en de uitgestrekte polders tussen de uitvalswegen.

Verkoop is gestart!!

Meer info →

Delen:

PARK VERDE

Verkoop start binnenkort!

ZES VILLA'S EN EEN "TWEE-ONDER-EEN-KAP"

De woningen zijn drie bouwlagen hoog, inclusief de sfeerbepalende mansardedaken, typerend voor de landelijke villa. Door de grote hoeveelheid ramen en de royale afmetingen worden lichte en ruime woningen gecreëerd.

Verschillende natuurlijke warme kleuren van strak pleisterwerk op de gevels. Deze kleuren geven de villa’s een uniek, stijlvol, speels en warm karakter.

Het woord 'verde' betekent in het Italiaans groen. Uiteraard is de naam Park Verde toepasselijk door de zeer groenrijke omgeving. Daarnaast zijn de woningen ook groen te noemen, omdat ze duurzaam zijn.

Alle woningen worden aardgasvrij gebouwd en zijn daarmee voorloper op de duurzaamheidvisies in de bouw. De nieuwe woningen in Park Verde hebben een EPC van onder 0. Oftewel een Plus op de meter! Er zitten grote voordelen aan energiezuinig wonen. Denk aan het prettige en makkelijk aanstuurbare binnenklimaat in de winter en zomer en de grote financiële voordelen voor de portemonnee.

Fase 1, alles verkocht!!

Wij zijn met Fase 2 gestart.Delen: